Dagligdagen på vandrerhjemmet


Måltiderne

Vores køkkenchef arbejder professionelt i et køkken, der på en gang skal kunne servere sund, spændende og ernæringsrigtig kost til rimelige penge. 


Morgenmaden

Serveres normalt i hold kl. 7, 8 og 9, således at diverse turarrangementer kan nås fra kl 09.30 med bus og består af hvad man kan finde på et almindeligt dansk morgenbord.I får en madplan udleveret ved ankomst med jeres spisetider. Det er meget vigtigt at disse spisetider bliver overholdt. 


Frokostpakker

Under morgenmaden bliver der sat pålæg m.v. ind, således at eleverne selv kan smøre deres madpakker. Dette gælder hvis man er på fuld forplejning. Frugt og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen, men disse kan bestilles sammen med opholdet.


Aftensmaden

Serveres igen i hold kl. 17, 18 og 19, igen så det passer ind i tidsplanen for dagens arrangementer. 


Specialkost

Såfremt der i klassen er deltagere, der er diabetiker, ikke spiser svinekød eller er vegetar skal vi have besked om dette 4 uger før ankomst, så køkkenet kan tage hensyn til dette. Såfremt det drejer sig om glutenallergi og lign. allergier og heraf specielkost SKAL ELEVEN ELLER LÆREREN VENLIGST SELV MEDBRINGE DET NØDVENDIGE SPECIELKOST.   


Generelt om måltiderne

Ved alle måltider skal den aftalte spisetid overholdes. Dette både af hensyn til køkkenpersonalet, men også jer selv og de andre medbeboer. Klasselæreren vil ved ankomsten få udleveret en seddel med de angivne spisetider, der er tilpasset de arrangementer som klassen skal på de enkelte dage.